STEAM HIGH FINALS SCHEDULE 2021-2022



Tuesday, January 11

A Day	Time	Length
1st Hour Final	8:05 - 9:45	100 min
2nd Hour Final	9:55 - 11:35	100 min
3rd Hour/Lunch	11:35-1:25	110 min
1st Lunch- Bottom North/ Music	Lunch - 11:35-12:05 3rd Hour - 12:05-1:25	30 min 80 min
2nd Lunch- Top South/Art	Class- 11:40 - 12:15 Lunch- 12:15 - 12:45 Class- 12:50 - 1:25	35 min 30 min 35 min
3rd Lunch- Top North/ Bottom South	Class- 11:40 - 12:55 Lunch- 12:55 - 1:25	75 min 30 min
ADVISORY	1:30-1:55	25 min
4th	2:00-3:10	80 min

Wednesday, January 12

Period	Time	Length
Announcements	8:05-8:10	5 min
5th Hour Final	8:10-9:50	100 min
6th Hour Final	10:00-11:40	100 min

Thursday, January 13

Period	Time	Length
Announcements	8:05-8:10	5 min
3rd Hour Final	8:10-9:50	100 min
4th Hour Final	10:00-11:40	100 min

Friday, January 14

Period	Time	Length
Announcements	8:05-8:10	5 min
7th Hour Final	8:10-9:50	100 min
8th Hour Final	10:00-11:40	100 min